Steiker eit sukkerbrød...
... lager jordbær/marshmellow puré...
Og medan sukkerbrødet og jordbær/marshmellow puréen er til avkjøling, rekk ein å ta ein spasertur rundt dalen :-) Vel heima igjen fortset ein med å:
...blanda kremfløyte i jordbær/marshmellow puréen, laga smørkrem i div. fargar & sukkerpasta.
Så deler ein sukkerbrødet opp i div. størrelser og fasongar. "Kler" kakene med sukkerpasta - og så er ein nesten klar for å gjera gråstein om til gull...
Før ein fortset må ein kanskje ta seg av ein eller annan som masar om: "Kan du ikkje VÆR SÅ SNILL å laga middag no??!!" Slikt bør ein jo strengt tatt ikkje uroa ein bakemeister i arbeid med.. Men så, når ein har fått gjort unna middag er det bare til å trø til med siste finish av kakene:
Hey, hey - det blei laga kunstverk i Eikeveg i kveld! (Jada, eg har brukt stort sett heile dagen på dette her)
Kan eg ha tatt feil når eg i eit tidlegare innlegg påstod eg ikkje var noko tap for konditorfaget? Kan det vera nettop det eg er???
Da blei ikkje sagt med reine ord, men eg trur han som i alle år har kjøpt mors kake i rein sympati på alle skuletilstelningar o.l. blei forundra over kva ho fekk til i dag. Dog, kom det under finalen i 4-stjerners middag i kveld: " I stadenfor all denne bakinga - kan du ikkje heller laga sånn mat som dei der?"...
OK - her er det sjølvsagt eit forbetringspotensiale, men Rom vart jo ikkje bygt på ein dag - eller noko sånt..
Om kakene SMAKTE godt?? Tja, slett ikkje så værst :-)
Så flink du er Anita! Kusine Monica er imponert :)
SvarSlett