lørdag 5. oktober 2013

Magesjau og lite søvn er kanskje ikkje...

....den beste oppladning natta før ein skal på fjelltur! Men, i dag skulle eg jo på tur med Vårt Turlag igjen, så det var berre til å pakka sekken, ta ut og håpa på det beste.

Og sjølv om eg var litt pjusken, så gjekk det heldigvis bra. Vi vart ikkje så mange i dag, veret tatt i betraktning kanskje ikkje så rart. Skodda hang langt nedover fjellsida og dermed bestemte vi oss for ikkje å gå til Storhaug via Halsabrotet og Ådnaklett, men å gå Ståle sin skogsveg opp på fjellet. Solfjell, som var det eigentlega målet i dag, såg vi ikkje eingong i skodda, så det blei kutta ut. Istadenfor gjekk vi over vidda og langst med Mannsvatnet.

Og no er det skikkelege haustfargar i fjellet :-)
 
Magnhild hadde sørga for tilgang til hytte i enden av vatnet, så her vart det matpause.
 
Mykje godt i sekken denne gangen og :-)
 
Pølsegrilling på gang :-)
 
Ann Irene dukka opp bakvegen - og var veldig nøgd med å sjå at eg endeleg hadde tatt i bruk kakeformen eg fekk av ho til jul i fjor ;-) På sin veg opp hadde faktisk Ann Irene hatt ein liten samtale med ein rev, og for dei som lurer kunne ho fortelja at den sa "VOFF".
 
Skodda kom og...
 
...gjekk i dag.
 
Utsikt frå hytteveggene.
 
Utsikt mot Vatnastøl eit øyeblikk skodda letta.
 
Og i det vi hadde pakka saman letta skodda skikkeleg og vi kunne sjå utover heile Mannsvatn for fyrste gong i dag.
 
Kom faktisk ein liten solgløtt og i det vi forlot hytta :-)
 
Sjølv om det var litt vått i dag, og innimellom litt kaldt, hadde vi ein fin fjelltur. Skodde, yr, vakre haustfargar og litt trolskstemning har og sin sjarm :-) No blir det spanande å sjå kor neste turen til Vårt Turlag går....

 
 
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne skriva ein kommentar her, om du vil :-)